tiistai 25. huhtikuuta 2017

Junnujen ja sennujen SM-kisat, luokkanousuja ja sertejä!

Kylläpä taas on tapahtunut ja tänne blogiinkaan ei ole ehtinyt kirjoittaa kuukausiin!

Käytiin tosiaan Kuopiossa junnujen ja sennujen agilityn SM-kisoissa 18.-19.3.2017. Matkassa oltiin lähinnä kannustusjoukon ja koutsin roolissa. Ryyppy pääsi ekaa kertaa reissuun muiden koirien jäädessä hoitoon. Hyvin se osasikin käyttäytyä niin mökissä, kisapaikalla kuin matkallakin!
Kisat menivät hienosti, parhaana tuloksena Ella ja sheltti Nasta 4. sija nuorissa! Muilla oli myös hyviä ratoja vaikka mitaleita ei tullutkaan, mukana olivat nuorissa Miisa ja cavalier Alma, Roosa ja sheltti Muru ja sennuissa Teija ja saksanpaimenkoira Karda. Hieno kokemus varmasti kaikille. Seuraavat kisat ovatkin 2018 elokuussa Pietarsaaressa, saa nähdä millä porukalla sinne lähdetään 😊

Oman kisaamisen saralla ollaan urakoitu omien ja lainakoirien kanssa. Qelmi kävi 26.2.2017 ATT:n kisoissa ja sieltä nappasi toisen luvan 2-luokasta. Tällä kertaa ei tarvinnut käydä hyppäämässä tuomariakaan vasten, vaikka tuomaria oli kuulemma jo varoiteltu isosta mustasta 😁. Viime talvena Qelmi siis kävi juurikin ATT:llä pomppaamassa kyseistä tuomaria päin (video alla). Jotain on ehkä opittu siis vuodessa (video vuotta myöhemmin).

Niitti sai 25.3.2017 TSAU:lla ekan sertin pitkän hylly putken jälkeen 3-luokasta! Ottaa se vähän harjoittelua tuo kolmosissa kisaamisen makuun pääseminen. Nyt pärähti sitten valiokello tällä sheltillä käyntiin, melkoisen jännää!
Samoissa kisoissa kisattiin myös Qelmin kanssa ja itse möhlittyäni huikean hienon hyppyradan väärään putken päähän, piti ottaa itseä niskasta kiinni ja tulihan se sieltä agilityradalta sitten eli serti ja Qelmillekin siirto 3-luokkaan! Qelmin tämän vuoden tavoite on siis agilityssä saavutettu, joten nyt voidaan vaikka heilutella käsiä loppuvuoden 😂. No ei kai, pitäähän siellä kolmosissa joku rata käydä juoksemassa, kun kerta sinne saakka on taaplattu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti