tiistai 13. joulukuuta 2016

Esittely

Salon Koirahalli on perustettu marraskuussa 2011. Hallia vetää yrittäjänä Katja Taskinen.

Katja on suorittanut vuonna 2014 eläintenkouluttajan opinnot ja ammattitutkinnon ja on Suomen eläintenkouluttajat ry:n varsinainen jäsen. Koulutuksissa noudatetaan yhdistyksen eettisiä sääntöjä ja koulutusmenetelmät perustuvat tutkittuun tietoon eläinten käyttäytymisestä.
Koiraharrastuslajeista puuhataan lähinnä agilityä (labbikset Pommac maksi3, Qelmi maksi2, laina sheltit Amigo medi1 ja Niitti medi3, laina saksanseisoja Jura maksi1), Vesipelastusta (Pommac ja Qelmi avo). Qelmi ja Pommac ovat suorittaneet myös noutajien taipumuskokeen ja luonnetestin. Blogissa on tarkoitus kertoa meidän treeneistä ja kisoista sekä yleisesti koirahallin elämästä.
Koirahallin omat koirat ovat siis papparais cavalier  Otto, nuoret labbispojat Pommac ja Qelmi sekä uusin tuokas lyhytkarvainen saksanseisoja Ryyppy. Otto viettää jo ansaittuja eläkepäiviä harrastuksista, nuoremmat ja lainakoirat vastaavat siitä ettei aika käy pitkäksi millään saralla. Harrastusten suhteen pyrimme olemaan varsin monipuolisia ja kokeilunhaluisia, labradorista ja seisojasta on moneen lajiin :)
Taipparit just läpäistynä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti