keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Niitin ja Qelmin kanssa kisoissa 2-luokassa

Oltiin Niitin ja Qelmin kanssa kisaamassa ATT:llä 4.12 ja TSAU:lla 11.12. Hyviä ratoja molemmilla, Qelmillä harmittavaisia virheitä, johtuen siitä, että ratatyöntekijät kiinnostavat suunnattomasti. Yhdeltä nollaradalta olisi tullut luva, jos ei olisi heitetty ylimääräistä lenkkiä ratahenkilön kautta, johon tuhlaantui aikaa. Tähän siis paneudumme treeneissä joulutauon aikana :D

Niitin visiitti 2-luokassa jäikin lyhyemmäksi kuin olin ajatellut. Ensimmäinen luva saatiin 1-luokassa hyppäriltä helmikuussa ekoista kisoista. Loput sitten antoivatkin odottaa itseään loka- ja marraskuulle. Ratkottiin vähän ylikuumenemis- ja kontaktiongelmia ja oikotietä ei löytynyt, vaan treeniä, treeniä ja vielä kerran treeniä. 2-luokassa käytiinkin sitten vain viisi rataa peräkkäisinä viikonloppuina, joilta kaikilta tulos. TSAU:lla sitten tuplanolla ja nousu 3-luokkaan.

Tässä video hyppyradalta. Hetkellisesti jäädyin ja kadotin esteen nro 8, onneksi sekä minä, että koira paikannettiin se ajoissa eikä tullut virhettä. Etenemä tällä radalla oli 5,13m/s, joten ihan vauhdikasta menoa! Tällä suorituksella napattiin 1. sija ja luva.

Hyppyrata

Agilityradalla ei puomin kontakti mennyt toivotulla tavalla ja siitä hieman häkeltyneinä jatkoimme rataa, olin aivan varma, että tuomari olisi antanut kieltovirheen puomin jälkeiseltä hypyltä, joten teimme radan rauhassa loppuun ja otin A-esteen kontaktin tarkkaan. Ihmetys oli suuri, kun kaverit sanoivat, että rata olisi ollut nolla! No tulostaululla virheitä ei näkynyt, joten sitten vähän jännitti riittikö aika vai olisiko joku nopeampi. Aika riitti 2. sijaan Tuulia Liuhdon medi bortsu Juran (hyvä nimi koiralla) ollessa sijalla 1. Luokassa oli riittävän monta osallistujaa, joten serti oli totta ja niin vaan saadaan jatkaa kisaamista ensi vuonna 3-luokassa, huikeaa!!!!

Agilityrata

Niitti, Linnaisten Briljantti Hymy tuore 3-luokkalainen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti